pocetna

nacin uplate

dokumentacija

zajedno za Stefana

 

Organizacioni odbor. 24.09.2014.

 

               Na petoj sednici Organizacionog odbora, podneti su izveštaji o aktivnostima u prethodnom periodu, izvedeni zaključci i usvojeni planovi budućeg rada.

               Saša Stevanović je ukratko obavestio prisutne članove da je u prethodnom periodu bilo niz aktivnosti. Jedan deo aktivnosti je bio usmeren ka prikupljanju sredstava i to prikazom monodrame o Domu kulture u Lebanu i humanitarne žurke. Drugi deo ka širenju vesti o Stefanovoj potrebi i oglašavanju. Tom prilikom je bilo gostovanja na lokalnim televizijama u Leskovcu kao i prilog na RTS - u. Više časopisa je objavilo članak o Stefanu, sve dogadjaji se redovno ojavljuju na facebook stranici i sajtu.

              Dragan Đokić je imao aktivnosti u formiranju sistema prikupljanja sredstava sindikalnim aktivnostima. Tom prilkom je napravlja dogovor sa sindikatom Opštine i obećena je njihova pomoć pri kontaktu sa svim sindikatima javnih preduzeća u Lebanu.

 

 

            

  Direktor osnovne škole Goran Pejković saopštava da je Savet roditelja odlučio da se prikupljaju sredstva od roditelja i da to legalno prodje kroz blagajnu škole. Takođe kao predsednik MZ Veliko Vojlovce organizovao akciju prikupljanja sredstava u svom mestu.

               Srđan Milosavljević je obavestio članove da je podelio formular "Apel za pomoć" svim preduzetnicima koji imaju sedište svojih firmi u Bošnjacu. Takođe je oformio YouTube kanal "Zajedno za Stefana", izradio spot za prezentaciju akcije i redovno ažurira i dopunjuje sajt.

                Jelena Stošić je iznela niz aktivnosti koje se planiraju u Lebanu, počev od postavljanja kutija na više mesta u Lebanu i nekoliko kafe barova, do organizovanja živih svirki i humanitarnih žurki. Takođe je obavestila prisutne da je Opština dodelila i besplatan mobilni broj za korišćenje u obavljanju aktivnosti.